Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göle düşen birini görmek

Rüyada göle düşen birini görmek

Rüyada göle düşen birini görmek bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, onlara karşı zafer kazanacağına, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, bazı kimselere haksızlık edeceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine ve hayırlı kişiler ile çok sevineceği ve mutlu olacağı gelişmeler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada göle düşen birini gördüyseniz:

  • Partnerinizle aranızda yaşanabilecek olaylara aşırı tepkiler vermemeye çalışmanızda fayda var.

Rüyada göle düşeceğini görmek sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, mali gücünü yitireceğine, hidayete ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada göle düşen birini kurtarmak hevesinin kursağında kalacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, bu nedenle umutlarını kaybedeceğine, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına delalettir.

Rüyada göle düşüp boğulmak yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına işaret eder.

Rüyada göle düşen birini görmek bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, güzel, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, kazançlı işlere gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına delalettir.

Rüyada birinin göle düştüğünü görmek yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, kendisi kadar ailesinin de mutlu mesut günler geçireceğine, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada gölde kan görmek büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, dünya nimetlerinden daha fazla istifade edeceğine rivayet eder.

Rüyada deniz veya göl görmek her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, kısmetlerin çoğalacağına alamet eder.

Rüyada gölde balık görmek ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, onun sevincini de, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments