Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göl kenarında ev görmek

Rüyada göl kenarında ev görmek

Rüyada göl kenarında ev görmek sağlık sorunlarının geçici olacağına, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, çok iyi bir kariyere sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada göl kenarında ev gördüyseniz:

  • Kendinize dönük manevi dünyanız ağırlık kazanabilir.

Rüyada göl kenarında ev görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, sadece rüyayı gören kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada göl kenarı görmek mutluluğunun da artacağına, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına inanılır.

Rüyada göl kenarında yılan görmek iş hayatında maddi zarara uğranacağına, daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına işarettir.

Rüyada göl kenarında namaz kılmak hatalarını fark edeceğine, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına delalet eder.

Rüyada göl kenarında oturmak kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına rivayet eder.

Rüyada göl kenarında yemek yemek eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına yorulur.

Rüyada göl kenarında gezmek küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına tabir olunur.

Rüyada göl kenarında balık tutmak gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments