Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gölden su içmek

Rüyada gölden su içmek

Rüyada gölden su içmek çok üzüntü duyulacağına, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına, kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına, ödeme güçlü çekeceğine, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine alamet eder.

Rüyada gölden su içmek gördüyseniz:

  • Tam da vazgeçmek üzereyken, hayatın getirilerinden maksimumda faydalanmak üzeresiniz.

Rüyada gölde su içmek planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına delalettir.

Rüyada gölden su içmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, hayatında yeni ufuklar açacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına tabir olunur.

Rüyada göl suyu içmek dünya hayatına dair hayal kurulan her şeye en güzeliyle kavuşulacağına, yaşamdan istediklerini alacağına, kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada göl su görmek umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına inanılır.

Rüyada su göl görmek üzüleceğine, pişman olacağına, disiplinli bir hayat sürme kararı alacağına, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına delalettir.

Rüyada gölden su almak baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına, hasret içinde kalacağına, boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine delalet eder.

Rüyada göl suyu görmek kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, haneye bolluk ve bereket geleceğine, ailesi ile rahatının ve huzurunun yerinde olacağına işarettir.

Rüyada göl suyunun yükseldiğini görmek sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, şansa, rüya sahibinin de gerek eğitim hayatı için gerekse de iş hayatı için kendisine çok büyük yardımlarda bulunacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments