Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su göl görmek

Rüyada su göl görmek

Rüyada su göl görmek karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, deneyim kazanacağına, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, size ait olan bir mülkün elinizden çıkabileceğine, nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına ve böylece mutlu bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada su göl gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişileri istek veya ihtiyaçlarınız konusunda aydınlatabilir veya onayladığınız ya da onaylamadığınız konuların altını çizebilirsiniz.

Rüyada göl suyunun çekilmesi görmek para sıkıntısı çekmeyeceğine ve rahatının yerinde olacağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük zararlar edeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, güleceğine rivayet eder.

Rüyada su gölü görmek bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına, yaşadığı yerden uzak kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada su deniz göl görmek hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine rivayet eder.

Rüyada suyu çekilmiş göl görmek rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine yorulur.

Rüyada göl suyunun yükseldiğini görmek ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, parasal olarak çok büyük destek vereceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına yorulur.

Rüyada gölden su doldurmak herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına işaret eder.

Rüyada su göl görmek dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada gölde su içmek hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments