Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göl suyu içmek

Rüyada göl suyu içmek

Rüyada göl suyu içmek helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, diplomalarının artacağına, kazağı giyecekken vazgeçmek ise veraset ile ilgili bir mal konusunda anlaşmazlık yaşanacağına, borçlarının kapanacağına, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine, insanları kandıracağına delalet etmektedir.

Rüyada göl suyu içmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi mücadele ortamına sokmaya çalışabilirler.

Rüyada gölde su içmek maddi ve manevi olarak güç ve kudret sahibi olacağına, insanlar tarafından daha çok sevileceğine, herkesin desteğinin alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada göl suyu içmek yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, çeşitli gelişmeler yaşayacağına, moral bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada gölden su içmek işlerin çok büyümeyeceğine, endişelerin yerini mutluluğun alacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, işlerinde yenilikler yapacağına işaret eder.

Rüyada gölden su doldurmak elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, toplumdan kendisini soyutlayarak yalnızlığa düşeceğine rivayet eder.

Rüyada göl suyunun yükseldiğini görmek ikisinin de hayatlarını baştan sona değiştireceğine, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada göl su görmek kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada suyu çekilmiş göl görmek yapılan yardımların ardından bol hayır duası alınacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gölden su almak hayallerinin de yarım kalacağına, dayanışma, barış ve sevgi ortamında bulunacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments