Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gölden su almak

Rüyada gölden su almak

Rüyada gölden su almak hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, hayatına yeni bir yön vereceğine, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, maddi açıdan dibe vurulacağına, manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına, emeklerin boş yere harcanacağına, sorunların çözülmesi için çok kararlı ve daha çevik davranılacağına, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine rivayet eder.

Rüyada gölden su almak gördüyseniz:

  • Kayıplardan sakınmak için dikkatli ilerlenmesi gerekiyor.

Rüyada su deniz göl görmek maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine, çok büyük mutluluklar yaşatacak bazı adımlar atacağına tabir olunur.

Rüyada suyu çekilmiş göl görmek tüm kalbi ile Allah’a döneceğine ve bu sayede dünya hayatında çok güzel olaylar ve insanlar ile tanışacağına, malını ve canını riske edeceğine, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada gölden su almak kafasının karışacağına, kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, para ve makam sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada göl su görmek kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bu işlerden kazandığı paranın bir kısmını yardıma muhtaç insanlar için harcayacağına, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gölden su doldurmak tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada gölde su görmek çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, koyu sohbetler edeceğine, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada göl suyu görmek sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, eğleneceğine delalettir.

Rüyada göl suyunun yükseldiğini görmek malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına, her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments