Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göl suyunun yükseldiğini görmek

Rüyada göl suyunun yükseldiğini görmek

Rüyada göl suyunun yükseldiğini görmek sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, evine haciz geleceğine, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, kazancının epey düşeceğine, geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına, sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada göl suyunun yükseldiğini gördüyseniz:

  • Evinizde veya yaşadığınız yerde yapacağınız değişiklikler size iyi gelebilir.

Rüyada göl suyunun yükseldiğini görmek çekilen hasretin biteceğine, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına yorulmaktadır.

Rüyada gölün yükseldiğini görmek dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, hayata daha sıkı tutunacağına, işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına delalettir.

Rüyada suların yükseldiğini görmek rüya sahibinin elindeki imkanları, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, dişe diş savaşacağına, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine işarettir.

Rüyada suyun yükseldiğini görmek çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dere suyunun yükseldiğini görmek yaşadığı zorluğun biteceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına, toplumdan kendisini soyutlayarak yalnızlığa düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada su yükseldiğini görmek büyük paralara sahip olacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine delalet eder.

Rüyada deniz suyunun yükseldiğini görmek ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, hem de zengin biri olacağına inanılır.

Rüyada deniz sularının yükseldiğini görmek işine daha büyük bir hevesle sarılacağına, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments