Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göl su görmek

Rüyada göl su görmek

Rüyada göl su görmek eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına ve çok rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada göl su gördüyseniz:

  • Harekete geçmeden önce diğerlerinin ne yapacağını gözlemlemelisiniz.

Rüyada gölden su içmek parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, kişinin hayatının değişeceğine, tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine inanılır.

Rüyada su deniz göl görmek insanlar tarafından ayıplanacağına, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına işarettir.

Rüyada su göl görmek sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, işlerin sürekli artacağına, parasal ferahlığa çıkılacağına, refaha erişileceğine tabir olunur.

Rüyada gölde su içmek bunun kendisi için büyük şans olacağına, yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına, borçlanarak bazı işlere atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gölde su görmek mevkie edineceğine, büyük takdir toplanacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada göl suyu içmek kendini dünya malları edinmeye vereceğine, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada suyu çekilmiş göl görmek yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, varolan borçların yakında ödeneceğine, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine tabir olunur.

Rüyada göl su görmek vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine ve mutlu olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments