Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göl suyu görmek

Rüyada göl suyu görmek

Rüyada göl suyu görmek vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına, zararların telafi edileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına, işinden geri kalacağına alamet eder.

Rüyada göl suyu gördüyseniz:

  • Değer verdiğiniz bir kişiyle ilgili yapacağınız bir yanlış size bazı bedeller ödetebilir.

Rüyada göl suyunun çekilmesi görmek geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına delalettir.

Rüyada gölden su içmek hayalkırıklığı yaşayacağına, çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, aile içinde aradığı huzuru yakalayacağına delalet eder.

Rüyada gölden su almak çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine, uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına işarettir.

Rüyada suyu çekilmiş göl görmek kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, hayata sıkı sıkı sarılacak olan rüya sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada göl suyu içmek ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, hasta olanın da iyileşeceğine, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada gölden su doldurmak rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada su göl görmek sıkıntıdan kurtulacağına, keyfinin yerine geleceğine, ömrünüz boyunca elinizi attığınız her işte çok başarılı ve çok mutlu olacağınıza, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada su gölü görmek hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments