Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada trafikte karşıya geçmek

Rüyada trafikte karşıya geçmek

Rüyada trafikte karşıya geçmek rüyayı gören kişi için her gelen günün daha aydınlık ve hayırlı olacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine, çok rahat bir nefes alacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına, sürekli dua alarak yaşayacağına yorulur.

Rüyada trafikte karşıya geçmek gördüyseniz:

  • Güç mücadeleleri söz konusu olabilir.

Rüyada trafikte karşıya geçmek şansın çalışmaya başlayacağına, hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine inanılır.

Rüyada trafikte karşıdan karşıya geçmek güzel fırsatların ele geçirileceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine delalettir.

Rüyada sudan karşıya geçmek karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine alamet eder.

Rüyada karşıya geçmek kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Rüyada ırmaktan karşıya geçmek sağlıklı bir bedene sahip olmak için spora başlanacağına, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına tabir olunur.

Rüyada yolun karşısına geçmek yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına ve bu sayede kazanç elde edeceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada denizde yüzerek karşıya geçmek istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada yüzerek karşıya geçmek sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments