Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yolun karşısına geçmek

Rüyada yolun karşısına geçmek

Rüyada yolun karşısına geçmek sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, dedikoduya, acı tecrübeler edineceğine, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada yolun karşısına geçmek gördüyseniz:

  • Talepkar veya fikirlerinde ısrarcı olan kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada yolun karşısına geçmek hastalıkların sona ereceğine, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, patlama noktasına geleceğine delalettir.

Rüyada ırmaktan karşıya geçmek uzun süre boyunca tartışmalarla karşılaşılacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kayıkla karşıya geçmek aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık rüya sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına rivayet eder.

Rüyada sudan karşıya geçmek büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, sahip olduklarını boş işlerle uğraşmaktan dolayı kaybedeceğine, insanlar tarafından el üstünde tutulacağına işaret etmektedir.

Rüyada trafikte karşıdan karşıya geçmek tatlı yorgunluklar yaşayacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada denizi yüzerek karşıya geçmek verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına, eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine alamet eder.

Rüyada yoldan karşıdan karşıya geçmek emeklerinin karşılığını bulacağına, barış için adım atacağına, içine büyük bir huzurun dolacağına işaret eder.

Rüyada nehirden karşıya geçmek uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments