Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birçok kurbağa görmek

Rüyada birçok kurbağa görmek

Rüyada birçok kurbağa görmek sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, sorunlarının artacağına, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, yapılan planların alt üst olacağına, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine yorulur.

Rüyada birçok kurbağa gördüyseniz:

  • Sunabileceklerinizi sunmanız için ortam sağlayacak fırsatları iyi değerlendirmelisiniz.

Rüyada birçok kurbağa görmek istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada çiftleşen kurbağa görmek çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, işlerin rast gideceğine yorulur.

Rüyada kurbağa yavrusu görmek ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına delalettir.

Rüyada ölü kurbağa görmek çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada suyun içinde kurbağa görmek tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına, hayatına kendisine güç ve moral verecek bir kişi gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada zehirli kurbağa görmek onlar tarafından çok sevileceğine, helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kara kurbağa görmek ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, hayatının iplerini eline alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuyruklu kurbağa görmek başarısının çoğalacağına, deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına, hayırlı işlerde bulunup sevap işleneceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments