Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada havuzda boğulurken kurtulmak

Rüyada havuzda boğulurken kurtulmak

Rüyada havuzda boğulurken kurtulmak kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına, zararsız görünen bir olayın birçok problem doğuracağına, onlar sayesinde moral bulacağına, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına delalet eder.

Rüyada havuzda boğulurken kurtulmak gördüyseniz:

  • Kısacası beklenmedik şeyler yapmaya eğilimlisiniz.

Rüyada havuzda boğulurken kurtulmak hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada havuzda boğulmaktan kurtulmak yüzünün güleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına, çok zor ve sorunlu zamanlar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada denizde boğulmak üzereyken kurtulmak haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine ve daha iyi bir duruma gelmek için sürekli koşturacağına, kolay yollardan rızık sahibi olacağına, geniş geniş yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada boğulmak ve kurtulmak onu yorgun ve hasta bir görüntüye getireceğine, zevcesinin düşmanlığını kazanmaya, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada suda boğulmadan kurtulmak kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, yapılan çalışmaların çok daha fazla kar sağlayacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada boğulmaktan kurtulduğunu görmek neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, birlikteliğe başlayacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada boğulmaktan kurtulmak ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, kazancının iki kat artacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada gölde boğulmaktan kurtulmak bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, bir sebeple bir dönem üzüleceğine ve mutsuz olacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments