Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sudan boğulmaktan kurtulmak

Rüyada sudan boğulmaktan kurtulmak

Rüyada sudan boğulmaktan kurtulmak olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına ve iş hayatında çok daha fazla kazanç sağlayacak işler ile ilgileneceğine, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, biraz olsun hafifleyeceğine, hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, rakiplerini geride bırakacağına yorulur.

Rüyada sudan boğulmaktan kurtulmak gördüyseniz:

  • Boşa zaman geçirmeniz sizin için kayıp olabilir.

Rüyada sudan boğulmaktan kurtulmak gerekirse özür dileneceğine, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine tabir olunur.

Rüyada sudan kurtulmak büyük atılımlar yapacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, kısa süreli hastalık yaşamasına, takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına yorulur.

Rüyada çamurlu sudan kurtulmak bazı başka desteklere kavuşacağına, hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada bulanık sudan kurtulmak sorunların kısa sürede sone erdirileceğine, üzüleceğine, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada denizde boğulmak üzereyken kurtulmak maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin Allah katında kabul göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada havuzda boğulurken kurtulmak bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına ve üstesinden gelemeyeceği sorumlulukların altına girmeyeceğine, ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada denizden boğulmaktan kurtulmak kendisi için hayırlı olacak, yüzünü güldürecek, kadrini kıymetini bilecek bir kişiyle tanışıp, onunla güzel bir ilişki kuracağına, ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine ve Allah katında bir günahkâr sayılacağına delalet eder.

Rüyada suda boğulurken kurtulmak çok başarılı işler gerçekleştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, ev içinde de, işte de mutlu olunacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments