Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğulmadan kurtulmak

Rüyada boğulmadan kurtulmak

Rüyada boğulmadan kurtulmak maddi gücünün katlanacağına, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, işlerini hafifleteceğine, her türlü konforsa sahip olunacağına, her anlamda mutlu ve huzurlu yaşayacağına, aile bireyleri ile gireceği bir projede çok büyük zenginliğe kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada boğulmadan kurtulmak gördüyseniz:

  • Her şeye rağmen mutlu olacaksınız, sevgi sizi ayakta tutuyor.

Rüyada denizde boğulmak ve kurtulmak ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine, onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına, karlı işler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boğulurken kurtulmak elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, hayırlı bir haber alınacağına delalet eder.

Rüyada havuzda boğulurken kurtulmak neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, yarattığı üzücü durumun ortadan kalkacağına, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine işarettir.

Rüyada suda boğulmadan kurtulmak tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine delalettir.

Rüyada denizde boğulmaktan kurtulmak sabırlı olmak ve Allah’a yalvarmak dışında kişinin elinden bu süreç zarfında bir şey gelmeyeceğine, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, mallarının ve kazancının çoğalacağına işaret eder.

Rüyada boğulmadan kurtulmak kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boğulmaktan kurtulmak yandaşı olan birinin vefat etmesine, eğer hayatı zaten yolunda gidiyor ve olumlu şekilde sürüyorsa bundan sonrasında da sıkıntıya ve zorluğa düşmeyeceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine delalettir.

Rüyada boğulmaktan son anda kurtulmak kazancının düşeceğine ve bu nedenle yokluk içinde kalacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments