Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nehir çay görmek

Rüyada nehir çay görmek

Rüyada nehir çay görmek sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, işlerin çok büyümeyeceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve hayatının geri kalanında şansının ve bahtının açık olacağına, işlerinin daha da iyi olacağına, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada nehir çay gördüyseniz:

  • Kalabalık bir ortamda, bir toplantı veya eğlencede olabilirsiniz.

Rüyada nehir çay görmek çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, tartışmalı durumların sona ereceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine delalet eder.

Rüyada çay nehir görmek muradına ereceğine, toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine delalet eder.

Rüyada akan bir nehir görmek kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada küçük nehir görmek kabuslarla dolu geceler geçireceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada bulanık nehirde yüzmek çok hızlı çıkacağı başarı merdivenlerinin geleceğini de erken yaşlarda garanti altına almasına neden olacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine, canının ve malının garantide olacağına inanılır.

Rüyada nehire düştüğünü görmek bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşillik ve nehir görmek birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, hayırlı günlerin geleceğine ve rüya sahibinin yüzünün gülmeye başlayacağına, olumsuz haberler alacağına, üzüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada nehirde halı yıkamak bazı ortak işlere gireceğine ve bu ortaklıklar sayesinde çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, müjdeli haberler alınacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments