Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nehirde balık görmek

Rüyada nehirde balık görmek

Rüyada nehirde balık görmek tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine ve çok hayırlı bir kariyere sahip olacağına, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hasret kaldıklarına kavuşacağına, istediği zaman yeni işler kurabileceğine, iş hayatında çok kişiye yarar getirecek bir adım atılacağına tabir olunur.

Rüyada nehirde balık gördüyseniz:

  • Diğerleri size anlamamakta ısrar ederse, alışılmadık, olağanüstü veya eğlenceli yollar deneyebilirsiniz.

Rüyada nehirde balıklarla yüzmek geleneklere ve göreneklere değer verileceğine, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada nehirden balık tutmak isteklerini yerine geleceğine, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına ve çok güzel olayların insanların hayatlarına etki edeceğine inanılır.

Rüyada balıklarla dolu nehir görmek şansın yüze güleceğine, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, ekmeğini alın teri ile kazanacağına rivayet eder.

Rüyada nehirde balık görmek bunun için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, sürpriz bir şekilde gelen yardım sonucu borçlarından kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada nehir içinde balık görmek o masumların bedduasını alacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına yorulur.

Rüyada balıklı nehir görmek yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirip çok daha rahat bir hayata sahip olacağına, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına işarettir.

Rüyada nehir balık görmek değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, geçim sıkıntısına düşüleceğine inanılır.

Rüyada nehirde büyük balık görmek yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, rüyayı gören kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments