Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göl içinde olmak

Rüyada göl içinde olmak

Rüyada göl içinde olmak elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini büyük sıkıntıların beklediğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, duaların Allah katında karşılığını bulacağına, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada göl içinde olmak gördüyseniz:

  • Bırakın herkes tartışarak tüm gücünü kaybetsin, siz ardından hoş bir şekilde sunumunuzu yapabilir veya fikrinizi açıklayabilirsiniz.

Rüyada göl içinde yürümek insanların takdirine mazhar olacağına, olumsuz olaylar yaşayacağına, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine tabir olunur.

Rüyada göl içinde yılan görmek hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada yeşillik içinde göl görmek emeklerin boş yere harcanacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına, rahatlığa erileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gölün içinde yürümek büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, iş hayatının düzeleceğine delalettir.

Rüyada orman içinde göl görmek güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına, eve huzurun ve bereketin geleceğine, mal mülk sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada göl içinde olmak kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine işarettir.

Rüyada gölün içinde timsah görmek işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, ferahlığa çıkacağına ve çözümsüz kalmış problemlerin çözümleneceğine, yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gölün içinde olduğunu görmek kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına ve eline sayısız fırsat geçeceğine, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments