Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşillik içinde göl görmek

Rüyada yeşillik içinde göl görmek

Rüyada yeşillik içinde göl görmek zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, arabasını ve toprağının olacağına, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına aynı zamanda tez vakitte maddi durumunun iyileşeceğine, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine ve özellikle çevresinde değişiklikler yapıp, gerçek dostluklarına odaklanacağına, yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine alamet eder.

Rüyada yeşillik içinde göl gördüyseniz:

  • Toplum içinde yüksekten atarak gülünç duruma düşebilirsiniz.

Rüyada yeşillik içinde göl görmek sorunlarını kısa bir zaman içinde hislerini kullanarak ortadan kaldıracağına, uzun zamandan beri ödenmesi gereken bir borcun yakında ödeneceğine, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine işaret eder.

Rüyada yeşillikler içinde göl görmek kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada göl içinde olmak çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çoluk çocuğundan zarar göreceğine, yaralarına da merhem olacağına işaret eder.

Rüyada gölün içinde ev görmek iç dünyasının da güzelleşeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada gölün içinde timsah görmek parasının ve malının eksilmeyeceğine, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada gölün içinde yılan görmek maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, yeni işlere atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gölün içinde olmak itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına, kalkınacağına, ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada gölün içinde ağaç görmek hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, kişinin çocuk hasreti çekeceğine, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments