Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gölün içinde yürümek

Rüyada gölün içinde yürümek

Rüyada gölün içinde yürümek zor günler geçirenlerin, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına, sevdiği bir kişi ile gireceği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, sevdikleri ile arasına nifak ve ayrılık gireceğine inanılır.

Rüyada gölün içinde yürümek gördüyseniz:

  • Konsantrenizi yaptığınız işe odaklamanız oldukça zor görünüyor.

Rüyada göl içinde yürümek huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, mutlu ve güzel günler yaşanacağına, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına delalet eder.

Rüyada gölün içinde yürümek kolaylıklarla karşılaşacağına, kendisindeki bu değişimin çevresi tarafından sevinçle karşılanacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına yorulur.

Rüyada donmuş gölde yürümek resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada gölün üstünde yürümek çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, durumu düzeltmek için elden gelen her şeyin yapılacağına, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada göl kenarında yürümek uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, koyu muhabbette kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada buz tutmuş gölde yürümek insanların takdirine mazhar olacağına, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada gölde yürümek en önemli anlarda destek görüleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, sadece istemenin ya da düşünmenin yetmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada gölün üzerinde yürümek zorluklarının biteceğine, kazanca kavuşacağına, onunla yaşamını birleştireceğine, hayaline kavuşacağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments