Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada orman içinde göl görmek

Rüyada orman içinde göl görmek

Rüyada orman içinde göl görmek evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, ideallerine ve isteklerine ulaşacağına, kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, mutlu günlerin yakında olduğuna, sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına inanılır.

Rüyada orman içinde göl gördüyseniz:

  • Maddi veya iş hayatınız anlamında pahalıya patlayabilecek bedellere mal olacak adımlar atmaktan ya da sınır ihlali yapmaktan kaçınmalısınız.

Rüyada orman içinde göl görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine inanılır.

Rüyada ormanda göl görmek mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına, durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına, şans ve bereket kapılarının açılacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine delalet eder.

Rüyada orman ve göl görmek büyük sıkıntılar yaşanacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada orman içinde yol görmek neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, parasını ve malını kaybedeceğine, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına tabir olunur.

Rüyada ormanın içinde olmak hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, derin bir nefes alacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına yorulur.

Rüyada ormanın içinde deniz görmek iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin çoğalacağına, ona yardımcı olacağına inanılır.

Rüyada ormanın içinden geçmek iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden sağlık sorunları yaşayacağına, maddi ve manevi olarak yıkılacağına, kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak rivayet eder.

Rüyada orman içinde yürümek güvenli ve mutluluk dolu seyahate, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments