Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göl içinde yılan görmek

Rüyada göl içinde yılan görmek

Rüyada göl içinde yılan görmek bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına, yarasını saracağına, onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına, sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, hayırlı terfiler alınacağına, hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada göl içinde yılan gördüyseniz:

  • Sizi heyecanlandıran veya merakınızı uyandıran şeylere kanalize olmalısınız.

Rüyada gölün içinde yılan görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından çok kazanç elde edeceği bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada göl içinde yılan görmek çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, uzun bir ömrü süreceğinize ve dünyevi zevkleri yaşayıp bütün sıkıntı ve üzüntülerden kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada yeşillikler içinde göl görmek işten arta kalan zamanının çoğunu evde ailesi ile kendi halinde bir yaşam sürerek geçireceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, rüyayı gören kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gölün içinde olmak ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine inanılır.

Rüyada gölün içinde ağaç görmek zorlukların, sıkıntıların, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, lüksünün artacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine delalet eder.

Rüyada orman içinde göl görmek bol dua edeceğine, geleceğe olan inancını yitireceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına delalet eder.

Rüyada gölün içinde ev görmek rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, herşeyin en kalitelisine ve çoğuna sahip olacağına, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına tabir olunur.

Rüyada gölün içinde timsah görmek elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine, sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments