Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yıldızların yere indiğini görmek

Rüyada yıldızların yere indiğini görmek

Rüyada yıldızların yere indiğini görmek beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına ve eline sayısız fırsat geçeceğine, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, en yüksek makamlara oturacağına rivayet eder.

Rüyada yıldızların yere indiğini gördüyseniz:

  • Çevrenizde olan biten şeylerin farkında olmayabilirsiniz.

Rüyada yıldızların yere indiğini görmek asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına, yeni bir araba satın alınacağına, ün sahibi birisi olunacağına yorulur.

Rüyada uçağın yere indiğini görmek şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına delalet eder.

Rüyada güneşin yere indiğini görmek çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, kazançsız işler peşinde olmaya işaret etmektedir.

Rüyada ayın yere indiğini görmek parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, kişinin dertlerinin dermanına, hastalıklarının ilacına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine delalet eder.

Rüyada bulutların yere indiğini görmek kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, bu ortaklıklar ile büyük kazançlar elde edeceğine, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına işaret eder.

Rüyada yer altına indiğini görmek zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada gökyüzünün yere indiğini görmek dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine işaret eder.

Rüyada bulutun yere indiğini görmek arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments