Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçağın yere indiğini görmek

Rüyada uçağın yere indiğini görmek

Rüyada uçağın yere indiğini görmek çevrenizden takdir görmeye, ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, sorunlarının biteceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, bu sayede her anlamda güçleneceğine, engellerden kurtulacağına, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uçağın yere indiğini gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda ya da yaratıcı aktivitelerdeki gayretleriniz size sağnak yağış modunda geri dönüyor.

Rüyada uçağın yere indiğini görmek iş hayatında büyük atılımlar yapacağına ve çok büyük başarılar ile birlikte kazançlar elde edeceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine alamet eder.

Rüyada uçaktan indiğini görmek dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine, ümitsizliğe, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına tabir olunur.

Rüyada uçak indirmek saygın ve ünlü biri olacağına, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, kötü yollara gireceğine, inancından sapacağına tabir olunur.

Rüyada uçak indiğini görmek zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, çok iyi giden işlerin duracağına hatta iş yerinin iflas edeceğine, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada uçakların indiğini görmek onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, keyfine ve kafasına göre yaşayacağına, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına işaret eder.

Rüyada uçağın denize indiğini görmek bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza alamet eder.

Rüyada uçağın suya indiğini görmek sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya tabir olunur.

Rüyada uçağı indirmek rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments