Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulutun yere indiğini görmek

Rüyada bulutun yere indiğini görmek

Rüyada bulutun yere indiğini görmek ortaklık kurulan kişilerden gelecek destekler sayesinde işlerin düze çıkacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, hedeflere ulaşılacağına, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, belki ölümler görüleceğine tabir olunur.

Rüyada bulutun yere indiğini gördüyseniz:

  • Rastgele bir öneri hukuki, resmi, gayrimenkul, eğitim v.b konularda yaşanan bir zorluğu çözmenizde yardımcı olabilir.

Rüyada bulutun yere indiğini görmek önemli kararlar alınacağına, büyük tartışmaların yapılacağına, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına delalet eder.

Rüyada bulutların yere indiğini görmek hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, bu sayede kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, işinin gücünün rast gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada uçağın yere indiğini görmek bunun için sabırsızlanacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına alamet eder.

Rüyada gökyüzünün yere indiğini görmek kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada güneşin yere indiğini görmek eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, bu çalışmaya benzer sorunlu işleri çözmek için öne çıkacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına işaret etmektedir.

Rüyada yer altına indiğini görmek sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, çok büyük sorunlar yaşayacağına, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına tabir olunur.

Rüyada ayın yere indiğini görmek kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine, kalbinde kin beslemediği gibi, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına alamet eder.

Rüyada yıldızların yere indiğini görmek zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments