Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güneşin yere indiğini görmek

Rüyada güneşin yere indiğini görmek

Rüyada güneşin yere indiğini görmek çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına, aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına, sadece kendisini düşüneceğine, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, uzun zamandan beri meşgul olunmasına sebep olan durumların yakında çözüleceğine delalettir.

Rüyada güneşin yere indiğini gördüyseniz:

  • Zorlu durumlarla uğraşmanız veya cesur denemeler yapmanız gerekebilir.

Rüyada güneşin yere indiğini görmek hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, hayır ve bereketin artmasına işaret etmektedir.

Rüyada gökyüzünün yere indiğini görmek daha çok kazanç elde edeceğine, aydınlığa çıkılacağına, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine ve zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bulutun yere indiğini görmek parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, malının da eksilmeyeceğine, sevdiklerinin hayır ve dua ettiğine rivayet etmektedir.

Rüyada yer altına indiğini görmek hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, hem de hayat standartlarının yükseleceğine, kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada bulutların yere indiğini görmek bazı ortaklıklar kuracağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, belirsiz durumların sona erip kişinin hedeflerine daha temiz ve net bir yoldan ilerleyeceğine, başarılarını arttıracağına, terfi edeceğine tabir olunur.

Rüyada yıldızların yere indiğini görmek cesaretinin yerine geleceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada uçağın yere indiğini görmek hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, insanlar tarafından sevileceğine, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada ayın yere indiğini görmek sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, büyük sabır göstererek ve çok emek vererek işlerini yoluna sokacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments