Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünün karardığını görmek

Rüyada gökyüzünün karardığını görmek

Rüyada gökyüzünün karardığını görmek zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine, mevcut durumundan çok daha iyi koşullarda yaşayacağına, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine, bazı kişilerle tartışma yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada gökyüzünün karardığını gördüyseniz:

  • Ani ödemeler veya işle ilgili gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada gökyüzünün karardığını görmek insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına delalet eder.

Rüyada tavanın karardığını görmek ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine işaret eder.

Rüyada elinin karardığını görmek verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına, çalışmaların ve projelerin terfi yolu açacağına, zarar edilen işlerde kara geçileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gözü kararmak borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına, bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, rahat bir hayata sahip olmaya rivayet eder.

Rüyada dünyanın karardığını görmek millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine delalet eder.

Rüyada karardığını görmek evlatların hayırsız çıkacağına, kişinin kalbini sızlatan sorunlardan uzaklaşacağına, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine işaret eder.

Rüyada gözün karardığını görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zamanda kurtulacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına delalettir.

Rüyada güneşin karardığını görmek işlerinin yoluna gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments