Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinin karardığını görmek

Rüyada elinin karardığını görmek

Rüyada elinin karardığını görmek çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, borcunu ödeyeceğine ve bundan sonrası için birikim yapabilecek güce sahip olacağına, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine, rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, işlerinin rast gideceğine, hoş olmayan sözler işiteceğine, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine işarettir.

Rüyada elinin karardığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda başarı ihtimalinizi sorgulayabilirsiniz.

Rüyada ellerinin karardığını görmek eline geçen fırsatları boş yere bir şekilde harcadığına ve çok üzüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına ve uzun yıllardan beri kurduğu hayallerin yakın bir zamanda gerçekleşeceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada elinin karardığını görmek yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına, ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına alamet etmektedir.

Rüyada gökyüzünün karardığını görmek rüyayı gören kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra rüya sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, küslükleri gidereceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına işarettir.

Rüyada denizin karardığını görmek helal lokma yiyeceğine ve gönül rahatlığı içinde olacağına, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine ve iş hayatında karşılaşacağı problemleri en kısa ve en hızlı şekilde ortadan kaldıracağına delalettir.

Rüyada gözün karardığını görmek yarınlarının kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine yorulur.

Rüyada her yerin karardığını görmek torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına, sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına, güzel bir gelecek sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada güneşten kararmak hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına delalettir.

Rüyada parmağının karardığını görmek iş konusunda temiz bir sayfa açılacağına, onlar için çabalayacağına, büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments