Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karardığını görmek

Rüyada karardığını görmek

Rüyada karardığını görmek canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına ve kendisini büyük uğraşlarla ve uzun zaman çalışarak kurduğu işe vereceğine, aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin açılacağına, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına yorulur.

Rüyada karardığını gördüyseniz:

  • Sadece normale dönüyor.

Rüyada ellerinin karardığını görmek kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına, ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada gündüz havanın karardığını görmek onlardan taraf hayır göreceğine, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada gözlerinin karardığını görmek hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına ve hastalıktan kurtuluşa erileceğine, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına alamet etmektedir.

Rüyada dünyanın karardığını görmek onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada altının karardığını görmek gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, mutsuz, üzgün ve hasta olacağına, zorlukların kolaylıkla aşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayaklarının karardığını görmek çok hayırlı işlere imza atacağına, olumsuzlukların da kişiye sonuç olarak iyi şekilde döneceğine, hayli sağlam başarılara imza atacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine delalet etmektedir.

Rüyada sırtının karardığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine tabir olunur.

Rüyada ölünün karardığını görmek kazancın her geçen gün daha da artacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine, şeref ve haysiyetin artacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments