Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzüne yakın olmak

Rüyada gökyüzüne yakın olmak

Rüyada gökyüzüne yakın olmak yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine, iş hayatında terfi alınacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, devletle ilgili bazı sıkıntılar çıkacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına, başarıların çoğalacağına alamet eder.

Rüyada gökyüzüne yakın olmak gördüyseniz:

  • Örneğin sevdiğinize küçük bir hediye almanız onu bir nebze yumuşatabilir.

Rüyada gökyüzüne yakın olmak refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, durumun değişmesine, o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine tabir olunur.

Rüyada gökyüzünü yakın görmek çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına, sağlıklı beslenileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına delalettir.

Rüyada gökyüzünde dua görmek rüya sahibinin de hayattan daha fazla zevk alacağına, yaşam enerjisine kavuşacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada gökyüzüne baktığını görmek hayırlı kişiler ile tanışıp bu kişiler sayesinde çok daha büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve yaptığı işlerin sonunda çok mutlu olacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, kazanacağı özgüven ile çok hayırlı işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada gökyüzünde yunus görmek uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, yaptığı işlerde kazanacağı başarılar ve dürüst ve namuslu bir kişi olmasından ötürü insanlar tarafından sevileceğine inanılır.

Rüyada gökyüzüne çıkıp inmek başına bazı musibetlerin geleceğine, kendisi hakkında olumlu düşünceleri olan insanları hayal kırıklığına uğratacağına, duaların kabul olacağına ve gönülden geçenlerin gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada gökyüzünden at indiğini görmek kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına, onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada gökyüzünde şehir görmek kazancın yarı yarıya artacağına, uzun bir süre boyunca çekeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments