Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzüne doğru çıkmak

Rüyada gökyüzüne doğru çıkmak

Rüyada gökyüzüne doğru çıkmak yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine işarettir.

Rüyada gökyüzüne doğru çıkmak gördüyseniz:

  • Ev içinde olumsuz konuşmalar geçebilir, aile büyüklerinizle münakaşa edebilirsiniz.

Rüyada gökyüzüne doğru çıkmak işlere burnunu sokan insanlar olacağına, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, yaşadığı sorunların en azından büyük bir kısmından kurtulmasına yardımcı olacağına ve çok büyük bir ferahlama hissedeceğine alamet eder.

Rüyada gökyüzüne doğru havalanmak zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına yorulmaktadır.

Rüyada gökyüzüne doğru uçmak daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, sıkıntıların ve stresin son bulacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine alamet eder.

Rüyada gökyüzüne doğru yükselmek sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, keyfinin yerine geleceğine, muradına ereceğine rivayet eder.

Rüyada yukarı doğru çıkmak sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, makamını garantileyeceğine, destek göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada yukarıya doğru çıkmak yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, huzurunun artacağına, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada birine silah doğrulttuğunu görmek başka kimselere de yardım edeceğine, maddi olarak zarar edileceğine, sermayesinin çoğalacağına delalet eder.

Rüyada mezarlığa doğru yürümek halkın huzurunun ve güvenliğinin de bozulacağına, uzun bir zamandan beri içinde bulunduğu üzüntülerden yakında kurtulacağına, zorlanacağına, sıkıntıya düşeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments