Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzüne doğru uçmak

Rüyada gökyüzüne doğru uçmak

Rüyada gökyüzüne doğru uçmak daha çok iş yapacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, elinden geliyorsa ona borç vereceğine ve daha fazlasını yapmak için de yollar arayacağına, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına, özel hayatında mutlu olacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada gökyüzüne doğru uçmak gördüyseniz:

  • Kuraldışı aşk ilişkilerine girmeye eğilimlisiniz.

Rüyada gökyüzüne doğru uçmak daha büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, uzun bir zaman boyunca tedavi göreceğine, tüm sıkıntıların giderileceğine işarettir.

Rüyada gökyüzüne doğru havalanmak dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalettir.

Rüyada gökyüzüne doğru yükselmek uzun zamandan beri kötü gibi duran sağlık durumunun aksine çok güçlü olduğuna, rüya sahibinin, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, depresyona gireceğine, dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine inanılır.

Rüyada gökyüzüne doğru çıkmak zararın telafi edileceğine, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, kişinin gönlünün ferahlayacağına, kafasının da rahat edeceğine alamet eder.

Rüyada denize doğru uçmak sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine, yani babasına benzeyeceğine inanılır.

Rüyada güneşe doğru uçmak yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine rivayet eder.

Rüyada göğe doğru uçmak maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine, üzüntülerin gideceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada aşağıya doğru uçmak ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, insanlar tarafından sevilmesi ve sayılması sayesinde çok rahat edeceği bir pozisyona ulaşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments