Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine silah doğrulttuğunu görmek

Rüyada birine silah doğrulttuğunu görmek

Rüyada birine silah doğrulttuğunu görmek ağrı ve sancılarından kurtulacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, gireceği işlerde başarı elde edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, karşına hayırlı kapıların açılacağına ve hayatının olumlu yönde değişeceğine, mali olarak küçüleceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, şansının geri döneceğine alamet eder.

Rüyada birine silah doğrulttuğunu gördüyseniz:

  • Baskılar sizi yıpratabilir, politik olmakta fayda var.

Rüyada birinin silah doğrulttuğunu görmek hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına işaret etmektedir.

Rüyada birine silah doğrultmak boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada silah doğrultmak girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, her türlü derde ve üzüntüye karşı hazır olunduğuna, işlerle ilgili doğru karar vermek için detaylı bir düşünme yolu seçildiğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, kariyerinin yükseleceğine ve hayatında dönüm noktası olacak olayların yaşanacağına işarettir.

Rüyada birine silah doğrulttuğunu görmek rüya sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, işlerinin açılıp, kazancının da artacağına, yapılan işlerin fazla kar getireceğine, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına işarettir.

Rüyada silah doğrulttuğunu görmek nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine, yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine delalettir.

Rüyada üzerine silah doğrultmak işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, suçlamalardan aklanılacağına, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine işaret eder.

Rüyada tabanca doğrultmak inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, onlarla birlikte hareket edeceğine, bu sayede rahatlığa, kolaylığa, rızka, kazanca, hayra, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine delalet eder.

Rüyada kıbleye doğru namaz kılmak karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına, gıybet edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments