Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yukarıya doğru çıkmak

Rüyada yukarıya doğru çıkmak

Rüyada yukarıya doğru çıkmak sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine, yoğun duygular yaşayacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yukarıya doğru çıkmak gördüyseniz:

  • Akıllı adımlar atarsanız geleceğinizi olumlu etkileyebilir.

Rüyada yukarıya doğru çıkmak sevdiği kişilere yardımcı olacağına, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine ve endişeli bir bekleyişin başlayacağına, rüya sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yukarı doğru çıkmak yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine yorulur.

Rüyada yukarı doğru yükselmek düşmanlarını alt edeceğine ve bu sayede önündeki en büyük engelleri kaldırarak yoluna bakacağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yukarı doğru yürümek neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına ve para konusunda çok zor ve sonu karanlık yollara girileceğine, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, bir sebeple kendi içine kapanacağına delalettir.

Rüyada yukarıya doğru yürümek tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine ve her zaman çok iyi işlere imza atıp başarı kazanacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada yukarı doğru uçmak atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına tabir olunur.

Rüyada gökyüzüne doğru çıkmak ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına, içinde bulunduğu sıkıntılı durumlardan tamamen kurtulacağına, kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yürüyerek yokuş yukarı çıkmak saygı duyulan ve kudretli bir insanla karşılaşacağınıza, böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments