Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yukarı doğru çıkmak

Rüyada yukarı doğru çıkmak

Rüyada yukarı doğru çıkmak işlerinin artacağına, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, kısmetin ve başarının engelleneceğine, çok başarılı bir kişi iken zor günler geçireceğine, uzun bir süre boyunca zorluk çekileceğine, kötü sözler duyulacağına, rüya sahibin hayatında meydana gelecek olan radikal değişikliklere, geçiminin güçleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yukarı doğru çıkmak gördüyseniz:

  • Ya para sıkıntısı veya esaslı masraflar olabilir.

Rüyada yukarıya doğru çıkmak çok büyük bir proje ortaya koyacağına, ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, herkes tarafından kıskanılan bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yukarı doğru çıkmak rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine inanılır.

Rüyada yukarı doğru yürümek problemli durumlardan birinin çözüleceğine, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına işarettir.

Rüyada yukarı doğru uçmak mal mülk sahibi olunacağına, toplum içindeki yerin değerleneceğine ve itibarın da artacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine işarettir.

Rüyada yukarıya doğru yürümek sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine delalet eder.

Rüyada yukarı doğru yükselmek başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına ve böylece kişinin rahat edeceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına yorulmaktadır.

Rüyada gökyüzüne doğru çıkmak her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada otobüsle yukarı çıkmak sevineceğine, beklediklerini duyacağına, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments