Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzüne doğru yükselmek

Rüyada gökyüzüne doğru yükselmek

Rüyada gökyüzüne doğru yükselmek içine kapanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine, yarınları için isabetli kararlar alacağına, büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, içinin rahatlayacağına, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada gökyüzüne doğru yükselmek gördüyseniz:

  • Birden fazla yerden geliriniz olabilir ya da birden fazla, parayla ilgili iş yapabilirsiniz.

Rüyada gökyüzüne doğru yükselmek mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına delalettir.

Rüyada yukarı doğru yükselmek çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, başarı ve zenginlik getireceğine, tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı alamet etmektedir.

Rüyada göğe doğru yükselmek gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, imkânlarının çoğalacağına, örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, Allah’ın izniyle hastalık gibi durumlardan şikâyetçi olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada havaya doğru yükselmek düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada gökyüzüne doğru havalanmak çok hayırlı işlere gireceğine bu sayede büyük miktarda para kazanacağına, sorunlarından çok kısa bir zamanda kurtulacağına, baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada gökyüzüne doğru çıkmak sıkıntılarının biteceğine, şansının açılacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine yorulur.

Rüyada gökyüzüne doğru uçmak beklentilerinin yerine geleceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, geleceğin güzel ve hayırlı olacağına, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada gökyüzüne yükseldiğini görmek ticaretin önünün açılacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, elinize para geçeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments