Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlığa doğru yürümek

Rüyada mezarlığa doğru yürümek

Rüyada mezarlığa doğru yürümek kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine, aradığı aşkı bulacağına ve Allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, kendisini üzen bazı kişileri hayatından çıkararak daha rahat bir şekilde hareket etmeye başlayacağına, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, büyük özgüven kazanacağına, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine delalettir.

Rüyada mezarlığa doğru yürümek gördüyseniz:

  • Tartışmalardan uzak durmanızda fayda var.

Rüyada mezarlığa doğru yürümek hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, sorunlarını bu sayede bitireceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına yorulur.

Rüyada camiye doğru yürümek uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine alamet eder.

Rüyada ateşe doğru yürümek çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada güneşe doğru yürümek sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine ve üzüntü duyulacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, maddi kolaylığa ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada karanlığa doğru yürümek alkış alacağına ve itibar göreceğine, maddi anlamda rahatlamaya, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine yorulur.

Rüyada dağa doğru yürümek yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, düşman malından yemeye, geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada yukarı doğru yürümek işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına inanılır.

Rüyada ormana doğru yürümek eşinin hamile olduğunu ve yakın bir zamanda doğum yapacağını öğreneceğine, verilen sözlerin tutulamayacağına, kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments