Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzüne bakıp dua etmek

Rüyada gökyüzüne bakıp dua etmek

Rüyada gökyüzüne bakıp dua etmek zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden sağlık sorunları yaşayacağına, çok yükseleceğine, zararların yakında telafi edileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada gökyüzüne bakıp dua etmek gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerde bağımsızlık ihtiyacı duymanız olasıdır.

Rüyada gökyüzüne bakıp dua etmek dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada yıldızlara bakıp dua etmek maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada aya bakıp dua etmek üzüntülerinin biteceğine ve çok hayırlı işler yaparak bol kazanca ve hayırlı rızka sahip olacağına, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada aynaya bakıp makyaj yapmak çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, başarılı bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksekten bakıp korkmak yolundan geri çevirmeyeceğine ve kendisine geri adım attıramayacağına, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine işaret etmektedir.

Rüyada aya bakıp dilek dilemek iyileşeceğine, ferahlayacağına, keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına delalettir.

Rüyada aynaya bakıp saç taramak hayatınızdaki nankör bir kişinin varlığına ve bu kişinin sizi aldattığına, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yüzünün güleceğine, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına işaret etmektedir.

Rüyada fala bakıldığını görmek umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, elinin sıkışacağına, yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments