Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünden yeryüzüne bakmak

Rüyada gökyüzünden yeryüzüne bakmak

Rüyada gökyüzünden yeryüzüne bakmak kendisini çekemeyen insanları yenilgiye uğratacağına, amaçların gerçekleşmeyeceğine, yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine yorumlandığı gibi, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada gökyüzünden yeryüzüne bakmak gördüyseniz:

  • Duygularınızı kontrol altında tutmanızda fayda var.

Rüyada gökyüzünden yeryüzüne bakmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine, ailesini utandırmayacağına tabir olunur.

Rüyada yeryüzüne bakmak maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına delalet eder.

Rüyada ayın yeryüzüne düştüğünü görmek kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine, iflasın eşiğine geleceğine, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına alamet eder.

Rüyada yeryüzü görmek ümitlerinin son bulacağına, büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına işaret eder.

Rüyada yeryüzüne inmek zorlukların kolaylıkla aşılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine tabir olunur.

Rüyada gökyüzüne yıldızlara bakmak ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına tabir olunur.

Rüyada gökyüzünden bakmak üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, zorlukların kolaylıkla aşılacağına işaret eder.

Rüyada gökyüzünden aşağıya bakmak uzun zamandan beri askıda olan bir işin ya da projenin çok rahat bir şekilde nihayete erdirileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments