Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeryüzüne bakmak

Rüyada yeryüzüne bakmak

Rüyada yeryüzüne bakmak kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, adını kirleteceğine, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, hile ile mal elde etmeye, endişe ve kaygılarınızın yersiz olduğuna, dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, insanlar tarafından tanınacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeryüzüne bakmak gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde değişiklikler olabilir.

Rüyada gökyüzünden yeryüzüne bakmak maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, moral olarak çok iyi hissedeceğine inanılır.

Rüyada yeryüzüne bakmak çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine, çok sevindirici bir haber alan rüya sahibinin sonrasında hayal kırıklığına uğrayacağına, yaşadığı ve çektiği zahmetten ve çileden sıyrılmayı başaracağına delalet eder.

Rüyada ayın yeryüzüne düştüğünü görmek kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına ve bu süreçte olumsuz düşüncelere, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, huzurunun artacağına, işinden uzaklaşacağına delalettir.

Rüyada yeryüzü görmek üzüleceğine, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına inanılır.

Rüyada yeryüzüne inmek rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine, dünya hayatında ve ahirette mutlu olacağına delalettir.

Rüyada trene bakmak kazaya, belaya ve derde düşeceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına delalet eder.

Rüyada köprüden bakmak arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada sevgilinin yüzüne bakmak maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments