Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeryüzü görmek

Rüyada yeryüzü görmek

Rüyada yeryüzü görmek sağlık sorunları varsa düzeleceğine, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına tabir olunur.

Rüyada yeryüzü gördüyseniz:

  • Ani gelişmeler veya ortaya çıkan bilgiler konuya müdahale etmenizi gerektiriyor olabilir.

Rüyada ayın yeryüzüne düştüğünü görmek evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada yeryüzüne bakmak büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına ve uzun zamandan beri ters giden işlerinin düzeleceğine, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, aile içinden birinin gurbete çıkmasına işaret etmektedir.

Rüyada yeryüzü görmek şansının açılacağına ve kafasının rahatlayarak, huzur dolu günler geçireceğine, rahat bir hayat sürüleceğine ve yeni bir haneye sahip olunacağına, çok para kazanacağına delalet eder.

Rüyada yeryüzüne inmek başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine inanılır.

Rüyada gökyüzünden yeryüzüne bakmak ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, yaşanan olaylardan ötürü duyduğu üzüntü ve kederin son bulacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments