Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeryüzüne inmek

Rüyada yeryüzüne inmek

Rüyada yeryüzüne inmek herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, bu sayede rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine, daha güçlü hale geleceğine, küfürlü söze, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeryüzüne inmek gördüyseniz:

  • Maddi açıdan kardan uzak anlaşmalar veya alışverişler söz konusu olabilir.

Rüyada yeryüzüne inmek rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, moralinin bozulacağına, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına yorulur.

Rüyada gökyüzünden yeryüzüne bakmak helal rızka sahip olunacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, dost çevrenizin genişleyeceğine, esenliği bulacağına işarettir.

Rüyada yeryüzü görmek atılan her adımda daha zor günlere yüründüğüne ve bu şekilde devam eden sorunların yakında rüya sahibinin atacağı akıllıca ve doğru adımlar sayesinde normale döneceğine, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına ve hayırlı kişiler ile hayırlı işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeryüzüne bakmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, zorluklarının biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayın yeryüzüne düştüğünü görmek kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine, dertlerin bitip huzura erileceğine, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına alamet eder.

Rüyada servisten inmek geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada çok yüksekten inmek kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, iş konusunda büyük tecrübeye ve çevreye sahip bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde güzel bir projeye girileceğine ve dertlerin, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada iple kuyuya inmek hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine, sıkıntılı olduğu bir dönemi atlatacağına, de rahatının yerine geleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments