Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünden aşağıya bakmak

Rüyada gökyüzünden aşağıya bakmak

Rüyada gökyüzünden aşağıya bakmak böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, ilk başlarda iyi kazanmasa da, zamanla daha çok para elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine delalettir.

Rüyada gökyüzünden aşağıya bakmak gördüyseniz:

  • Küçük bir gayretle çok güzel sonuçlar elde edebilirsiniz.

Rüyada gökyüzünden aşağı bakmak sıkıntılarının zamanla geçeceğine, kapanan bütün kapıların açılacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine delalet eder.

Rüyada gökyüzünden aşağıya bakmak aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzünden aşağıya inmek kişinin her zaman sosyal biri olacağına, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, istediği arabaya bineceğine yorulmaktadır.

Rüyada gökyüzünden aşağı düşmek rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine inanılır.

Rüyada gökyüzünden aşağı atlamak isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada gökyüzünden aşağı inmek ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine rivayet eder.

Rüyada gökyüzünden aşağı uçmak iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, üzüntülerinden ve sorunlarından ötürü daha büyük bir kayba uğrayan rüya sahibinin atacağı yanlış adımlar yüzünden iş hayatında çok büyük bir sorun yaşayacağına, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına delalet etmektedir.

Rüyada camdan aşağı bakmak kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments