Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünden yere düşmek

Rüyada gökyüzünden yere düşmek

Rüyada gökyüzünden yere düşmek itibar kaybedeceğine, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, zarar edeceği bir döneme gireceğine, kişinin adeta gençleşeceğine, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, kötü haberlerin alınacağına, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine yorulur.

Rüyada gökyüzünden yere düşmek gördüyseniz:

  • Sürekli olarak kendi geçmişinizi referans alıyor olabilirsiniz.

Rüyada gökyüzünden yere düşmek dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına yorulur.

Rüyada gökyüzünden denize düşmek çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, fikirlerinin çatışacağına, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına yorulur.

Rüyada gökyüzünden suya düşmek isteklerinde herhangi bir engelle ya da problemle karşılaşmadan gönlünce başarılar elde edeceğine, çok bereketli ve verimli bir dönem yaşayacağına, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bu ilişkinin devamında çok büyük bir karar alınacağına delalettir.

Rüyada gökyüzünden aşağı düşmek kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, huzurun kaçacağına, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada gökyüzünden düşmek maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına inanılır.

Rüyada gökyüzünün yere indiğini görmek neşeli ve keyifli günler geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, yaptığı hataları düzelteceğine tabir olunur.

Rüyada gökyüzünden yere inmek Allah’ın izniyle hastalık gibi durumlardan şikâyetçi olmayacağına, beklediği haberin gelmeyeceğine, maddi güç sahibi olacağına işarettir.

Rüyada bir yerlerden düşmek kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, maddi olarak çok rahat olunacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments