Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünden suya düşmek

Rüyada gökyüzünden suya düşmek

Rüyada gökyüzünden suya düşmek kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına, gönlündeki gibi sevileceğine, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, büyük bir özgüven kazanacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada gökyüzünden suya düşmek gördüyseniz:

  • Duygusal, sağlıkla ilgili ya da iş hayatınızı ilgilendiren konularda sizin yararınıza olan bir yola girdiniz veya girmeniz sağlanıyor.

Rüyada gökyüzünden suya düşmek malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına ve çok yakın bir zaman içinde dünyaevine girileceğine, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada gökyüzünden düşmek işlerinin artacağına, işlerinin artacağına, başarılarının devam edeceğine, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada gökyüzünden aşağı düşmek mutlu günler göreceğine, dolandırılacağına, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine inanılır.

Rüyada gökyüzünden denize düşmek dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, alınganlıkların hasıl olacağına, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına işaret eder.

Rüyada gökyüzünden yere düşmek kendi işinin başına geçeceğine, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına inanılır.

Rüyada gökyüzünde su görmek tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, uzun zaman önce başladığı ancak sonra üzerine düşünemediği bir proje ile ilgili olarak yeni adımlar atmaya başlayacağına ve bu sayede bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sıcak suya düşmek bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine delalettir.

Rüyada uçmak ve suya düşmek çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine, yalnız kalmak isteyeceğine, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments