Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünden denize düşmek

Rüyada gökyüzünden denize düşmek

Rüyada gökyüzünden denize düşmek sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, ayağının tökezlemeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, iyi hissedeceğine, kötü gününü de paylaşacağına, keyfinden ve neşesinden olacağına, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, kısa süre içinde işlerinin açılacağına inanılır.

Rüyada gökyüzünden denize düşmek gördüyseniz:

  • Karar alınması gereken konuları ertelemek gerekiyor.

Rüyada gökyüzünden denize düşmek hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine, kendisini Allah yoluna adayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada gökyüzünden suya düşmek elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, rızkının genişleyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına, rüya sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzünden aşağı düşmek dinen hayırlı ibadetler yaparak sevap işleyeceğine, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine, sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada gökyüzünden yere düşmek huzurunun artacağına, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada gökyüzünden düşmek işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, çok büyük bir sevinç duyulacağına inanılır.

Rüyada gökyüzünü deniz olarak görmek büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya, sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, ünlü biri olarak herkesin saygısını kazanacak olan kişinin yaşamı boyunca ismini duyuracak işler yapacağına işaret eder.

Rüyada gökyüzünde deniz görmek hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hobilerine eğileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına işarettir.

Rüyada deniz ve gökyüzü görmek stres yaptığı işlerde başarıya ulaşacağına, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments