Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünden aşağı düşmek

Rüyada gökyüzünden aşağı düşmek

Rüyada gökyüzünden aşağı düşmek kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, işlerin canlanacağına, stresli bir ortama gireceğine, aileden ayrı kalınacağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzünden aşağı düşmek gördüyseniz:

  • Eski dostlarınız sizi arayıp sohbetleriyle canlandırabilirler.

Rüyada gökyüzünden aşağı düşmek çok rahat bir hayat süreceğine, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada gökyüzünden aşağıya inmek tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine rivayet eder.

Rüyada gökyüzünden aşağı uçmak eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzünden aşağı bakmak yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde yetenekli bulduğu ve çok sevdiği bir kişiye bir işe girmesi için çok büyük yardımlarda bulunacağına, adının ve şanının yürüyeceğine işaret eder.

Rüyada gökyüzünden aşağı atlamak oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, epey bir zarara uğrayacağına, işlerden hayır gelmeyeceğine delalet eder.

Rüyada gökyüzünden aşağı inmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına rivayet eder.

Rüyada gökyüzünden aşağıya bakmak çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, işlerinin istediği gibi olacağına alamet eder.

Rüyada yokuştan aşağı düşmek hiç olmadığı kadar iyi bir şekilde çalışarak çok iyi işlere imza atacağına, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına, kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments