Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünden yağmur yağdığını görmek

Rüyada gökyüzünden yağmur yağdığını görmek

Rüyada gökyüzünden yağmur yağdığını görmek refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine, kızına daima sahip çıkacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, insanlar tarafından sevileceğine, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine işarettir.

Rüyada gökyüzünden yağmur yağdığını gördüyseniz:

  • Şimdilik biraz yavaşlamanızda veya sinirlerinize hakim olmanızda fayda var.

Rüyada gökyüzünden yağmur yağdığını görmek dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, feraha ermeye, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada gökyüzünden ateş yağdığını görmek iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, durumunuzun iyileşeceğine ve maddi yönden güçleneceğinize delalet eder.

Rüyada gökyüzünden nur yağdığını görmek huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına ya da iş değişikliğine gideceğine, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada gökyüzünden toprak yağdığını görmek tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, hedeflerine doğru adımlarla yürüyebilecek yollar bulacağına işaret eder.

Rüyada gökyüzünden yıldız yağdığını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine, güzel zamanlar geçireceğine, yeni kişilerle tanışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzünden taş yağdığını görmek aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına delalet eder.

Rüyada gökyüzünden para yağdığını görmek ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine yorulur.

Rüyada gökyüzünden balık yağdığını görmek yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine ve bu yönde davranacağına, elinden gelen herşeyi yapacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments