Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünden balık yağdığını görmek

Rüyada gökyüzünden balık yağdığını görmek

Rüyada gökyüzünden balık yağdığını görmek daha azimli, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına, kudretinin ve inancının da hiç azalmayacağına, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına inanılır.

Rüyada gökyüzünden balık yağdığını gördüyseniz:

  • Kurslar, seminerler veya diğer eğitici faaliyetler söz konusu olabilir.

Rüyada gökyüzünden balık yağdığını görmek dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, adının kirletilmeye çalışılacağına, mal ve para sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada gökyüzünden yıldız yağdığını görmek hiçbir zaman yokluğa düşmeyeceğine, dertlerin sonlanacağına, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bu iş sayesinde çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada gökyüzünden taş yağdığını görmek halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına, tartışmaların son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada gökyüzünden yağmur yağdığını görmek şanssızlık yaşanacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına işaret eder.

Rüyada gökyüzünden para yağdığını görmek moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, dedikoduya, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada gökyüzünden nur yağdığını görmek hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine, her hayalini de gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada gökyüzünden ateş yağdığını görmek iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, onlar sayesinde moral bulacağına, neşeleneceğine delalet eder.

Rüyada gökyüzünden toprak yağdığını görmek hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments