Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünden para yağdığını görmek

Rüyada gökyüzünden para yağdığını görmek

Rüyada gökyüzünden para yağdığını görmek aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, bekarsa yakında evleneceğine ve mutlu olacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, Allah yolunda büyük ve güzel işler yapacağına işaret eder.

Rüyada gökyüzünden para yağdığını gördüyseniz:

  • Belli bir durumun gelişiminden rahatsız oluyorsanız son dakika değişiklikleri yapılması gerekebilir.

Rüyada gökyüzünden para yağdığını görmek sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada gökyüzünden toprak yağdığını görmek yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına, kısmetlerinden olacağına, rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına inanılır.

Rüyada gökyüzünden nur yağdığını görmek yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine tabir olunur.

Rüyada gökyüzünden yağmur yağdığını görmek ilim ve irfan sahibi olunacağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına delalet eder.

Rüyada gökyüzünden balık yağdığını görmek karlı işlere gireceğine, işlerin yoluna gireceğine ve tatsızlıkların tecrübe sahibi kişiler sayesinde ortadan kalkacağına, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada gökyüzünden ateş yağdığını görmek işlerin bir düzene oturtulduktan sonra kalben rahat olunacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada gökyüzünden taş yağdığını görmek sözünde duracağına, hep dua edeceğine, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, tartışmaların sona ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzünden yıldız yağdığını görmek atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments